Tanketing.dk

Koncentration – Indlæring – Afstressning

logo

Velkommen

Hvad er en Tangle?

Vedligehold af din Tangle

af Marianne Keis Dinsen, maj 2011

Der er stor forskel på de forskellige modeller. Fælles for dem alle er dog at de ikke tåler at blive vasket i opvaskemaskine. Trænger Tanglen til lidt rengøring, så brug en fugtig klud evt. med lidt mild håndopvaske-middel.

Du bør ikke tvinge en Tangle ud i vinkler hvor den ikke kan glide af sig selv. Gør du det med f.eks. Tangle Jr. Chrome er der risiko for at den knækker og så kan den ikke samles igen. Med de øvrige modeller vil du opleve at leddene går fra hinanden af og til, dem klikker du bare sammen igen. Sørg for at gøre det så lige på som muligt for ikke at slide for meget på leddet.

Det sker at et led bliver så slidt og så løst at det ikke kan sidde fast længere. Så trækker du forsigtigt det ødelagte led af og samler resten igen. En flittigt brugt Tangle ender ofte sådan, og må vel siges at være bevis på at du er glad for din Tangle!

Læg ikke din Tangle direkte i solen når du ikke bruger den.

Risikoen for at din Tangle knækker i et led, vil være større hvis den f.eks. ligger og roder i bunden af din taske eller bliver mast i en stram bukselomme.

Tangle Jr. Chrome

Har du anskaffet dig en Tangle Jr. Chrome, skal du være særlig opmærksom på at den ikke kan skilles ad og derfor heller ikke kan samles igen.

Har den ligget ubrugt i en periode eller synes du den er for mat ved modtagelsen, så dyp den et par minutter i en opløsning af 2 dl koldt vand og 0,25 dl bagepulver. Den bliver flot og skinnende igen.

Ellers anbefales det ikke fra producentens siden at lægge en Tangle i blød, men derimod at tørre den af med en fugtig klud.

Therapy Tangle

Har du en Therapy eller Relax Therapy så vil du efter nogen tids anvendelse opleve, at den bliver mat i den ellers klare gummibelægning.

Skulle den blive ødelagt i belægningen, anbefales det at fjerne det ødelagte led. Husk igen at det er vigtigt at skille og samle den lige på, og ikke vride den på plads da det slider på de enkelte led at blive skilt ad og samlet. Jeg anbefaler ikke at skille dem bevidst ad, da deres led slides hurtigere når de skilles ad og samles igen.

Hairy Tangle

Hairy Tangle er lidt mere sart end de øvrige modeller. Du kan være sikker på, at den samler hår og nullermænd. Træk da forsigtigt hår m.v. ud, og når Tanglen ved brug går op i leddene, så rens dem inden du forsigtigt sætter dem sammen igen.

Hairy Tangle er ikke en model jeg vil anbefale at skille ad for sjov, da dens led slides hurtigere. Den er meget svær at sætte sammen igen hvis den først er blevet skilt ad.

Rigtig god fornøjelse med din Tangle!

Copyright © 2011 Marianne Keis Dinsen & TANKETING.DK

ASYM APS, Espegårdsvej 20A, 2880 Bagsværd, marianne@tanketing.dk, CVR-nr. 27418732